Один з водіїв виїхав на зустрічку: у поліції розповіли подробиці смертельної ДТП за участі вантажівок на трасі Одеса-Рені

0 коментарів 21978 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


У поліції Одещини розповіли подробиці смертельної автотрощі, яка сталася вчора ввечері у Білгород-Дністровському районі. За попередньою інформацією, 38-річний житель Рені, керуючи вантажним автомобілем “DAF”, виїхав на зустрічну смугу, де допустив зіткнення з вантажівкою “MAN” під керуванням 45-річного жителя Кіровоградщини. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на обласне управління поліції.


Як повідомлялося, керманич автомобіля “MAN” загинув. Другого водія госпіталізували до реанімаційного відділення місцевої лікарні.

У нього відібрали біологічні зразки для перевірки наявності алкоголю в організмі.

«До Єдиного реєстру досудових розслідувань внесені відомості за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження. В рамках провадження призначено низку експертиз. Триває слідство. Поліцейські встановлюють повні обставини ДТП», – зазначив начальник Білгород-Дністровського районного відділу поліції Павло Бобчинський.

Правоохоронці закликають водіїв бути уважними за кермом та неухильно дотримуватися правил дорожнього руху.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x