У Бессарабії на кордоні з Румунією запустили послугу єЧерга для автобусів

0 коментарів 23949 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Пасажири автобусів, що їдуть до Румунії, зможуть вчасно перетинати кордон без черг. Для цього у рамках послуги єЧерга міжнародні перевізники зможуть обирати час перетину кордону для автобусу. Йдеться як про регулярні, так і нерегулярні маршрути. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури України.


Як зазначається, послуга реєстрації на конкретний час перетину кордону відповідно до розкладу руху стане доступною на чотирьох пунктах пропуску з Румунією, зокрема і на ПП Ізмаїльщини – “Орлівка – Ісакча”.

Реєстрація у новий тип черги, яка має назву «За розкладом» для вказаних пунктів пропуску починається з 10 травня о 12:00. Безпосередньо рух автобусів за новим записом стартує 11 травня о 12:00.

«Наразі автобуси вчасно перетинатимуть кордон на 15 пунктах пропуску із 29. Це значить, що пасажири більше не проводитимуть години в очікуванні перед пунктом пропуску. Це одне із завдань реформи міжнародних автобусних перевезень, яку проводить Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури, щоб у результаті пасажир зміг отримувати дійсно якісні послуги», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, з 25 квітня можливість обирати час перетину кордону доступна на 10 пунктах пропуску з Молдовою.

Загалом, за час роботи послуги єЧерга для автобусів кордон за онлайн-записом перетнуло понад 73 тисячі автобусів. На першому етапі запровадження послуги ключова мета реєстрації всіх автобусів в системі єЧерга – верифікація виконання міжнародних маршрутів та аналіз навантаження на кордон для того, щоб згодом дати кожному автобусу можливість перетина кордону відповідно до розкладу руху та без черг.

У Бессарабії на кордоні з Румунією запустили послугу єЧерга для автобусів

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x