У Великодню неділю в Одесі поліціянтка потрапила в гучний скандал ─ розпочато службове розслідування

0 коментарів 26244 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Сьогодні, 5 травня, в одному із пабліків в інтеренет-мережі з’явилось відео представниці поліції з висловленнями щодо невдоволення обов’язком чергувати біля церкви на Великдень. Крім того, дівчина сказала, що якщо росіяни вдарять по храму, в цьому немає нічого страшного, адже людей всередині небагато. За фактом ганебної поведінки поліцейської ініційовано проведення службового розслідування. Про це, із посиланням на ГУНП в Одеській області, повідомляє «Бессарабія INFORM».


Повідомлення, яке вийшло на загал, поліцейська скинула для своїх друзів у приватну групу.

«Така поведінка є неприйнятною, ганьбить роботу правоохоронця, і на неї була принципова та жорстка реакція керівництва», ─ повідомили у поліції.

На даний час співробітницю відсторонили від виконання обов’язків та  ініціювали проведення службового розслідування, за результатами якого поліцейську буде звільнено.

До речі, до служби в поліції дівчина приступила лише місяць тому.

«Національна поліція України готова захищати і оберігати громадян як під час відзначення Великодня, так і кожного дня і всередині країни, і на лінії фронту. Ми шануємо наші традиції, маємо святі і духовні цінності. До того ж в Одесі, яка мало не щодня стає обʼєктом російських ворожих атак, де гинуть люди, і де поліцейські разом із медиками та рятувальниками першими приходять на допомогу», ─ наголосили в ГУНП.

Також у поліції зауважили, що жоден випадок неправомірних дій правоохоронців не залишиться поза увагою керівництва, і це принципова позиція.

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x