Перетин суцільної під час обгону: у поліції ініціювали службове розслідування щодо водія, який на службовому авто порушив ПДД

0 коментарів 11799 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Автолюбителі Аккерману зафіксували на відео, як службова автівка Нацполіції, рухаючись трасою Одеса-Рені, здійснюючи обгін, порушує правила дорожнього руху. Вказані кадри потрапили до керівництва правоохоронців, яке розпочало службове розслідування за даним фактом. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на ГУ НП в Одеській області.


За попередньою інформацією, подія за участю службового автомобіля одного з підрозділів ГУНП в Одеській області, який повертався з відрядження до обласного центру, сталася вчора, 6 травня, на трасі Одеса–Рені.

Однак, відео, на якому зафіксоване порушення, опублікували у Телеграм-спільноті Авто Аккерман п’ятого травня.

На оприлюднених кадрах видно, як службова автівка поліції під час обгону перетинає суцільну смугу, що заборонено ПДД. Коментуючи незаконний маневр, автор відео наголошує на кількості порушених поліціянтами правил дорожнього руху.

“Той випадок, коли поліції можна обганяти на підйомі, через суцільну, без увімкнених мигалок, навіть без “повороту”. Їм можна. Зробив би я так, мені б зараз розповіли про ПДД та інше…”, – констатує водій.

Своєю чергою, керівництво поліції обіцяє встановити причетних до порушення та покарати їх.

“Для встановлення всіх обставин керівництвом Головного управління ініційовано проведення службового розслідування, за результатами якого винних буде притягнуто до відповідальності. Вкотре зауважуємо: щодо всіх протиправних дій працівників поліції буде реагування з боку керівництва та надання належної правової оцінки”, – йдеться у повідомленні правоохоронців.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x