В Болграді учні гімназії долучились до всеукраїнської руханки

0 коментарів 27945 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Сьогодні, 10 травня, всі учні (1 – 4 класи онлайн), вчителі та адміністрація ОЗ «Болградська гімназія ім. Г.С. Раковського» з натхненням долучились до наймасштабнішої Всеукраїнської національно-патріотичної онлайн-руханки до Всесвітнього дня руху заради здоровʼя. Ціль – привернути увагу своїх вихованців і людей різного віку до фізичної активності, наголосити на важливості фізичного здоров’я, сприяти покращенню їхнього фізичного та психоемоційного стану. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на навчальний заклад.


Окрім вищезазначеного, руханка також має на меті популяризування спорту та культури, і підтримку українських виконавиць Alyona Alyonа & Jerry Heil, які представлятимуть Україну у фіналі “Євробачення – 2024” вже завтра, 11 травня.

Як повідомляють організатори, всі учасники руханки отримали незабутні емоції, великий заряд позитивної енергії на весь день, гарний настрій, змогли відволіктися від суворої буденності, зняти напруження, розслабитись, перемкнути увагу, поповнити власні сторінки в соцмережах яскравими світлинами, а також діти виявили бажання проводити частіше загальношкільні руханки.

В здоровому тілі – здоровий дух, і тут не можна не відзначити, що людина в хорошій фізичній формі завжди досягає успіхів, живе веселіше. Бути здоровим запрограмовано нашою природою, тому в сучасному світі все більшого поширення набуває рух за здоровий спосіб життя, поширюється мода на здоров’я“, – акцентували у гімназії.

Переглянути відео руханки, яка сьогодні відбулась у Болграді, можна за посиланням.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x