В Плахтіївській громаді матері Героя вручили нагороду – посмертно

0 коментарів 47898 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Вчора, 10 травня, в селі Плахтіївка на території Алеї Слави, біля пам’ятника Шевченку, відбулись урочисті заходи до Дня матері. Сумною нотою заходу був момент, коли військові вручали посмертну нагороду одній з мешканок села, за подвиг, який здійснив її син. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Білгород-Дністровську районну державну адміністрацію.

В заходах взяли участь: керівництво сільської ради, представники Першого відділу Білгород-Дністровського РТЦК та СП, учні закладів освіти громади, представники підприємств, організацій та мешканці громади. В своїй вступній промові секретар Плахтіївської сільської ради Сергій Іванько, зазначив, що День матері – це одне з найзворушливіших свят, адже мама – найголовніша людина в житті кожного, вона дарує нам життя, завжди зрозуміє, пробачить і буде безумовно любити, незважаючи ні на що. Це свято особливо важливе в страшні часи війни, коли мати відправляє своїх синів боронити рідну землю, сльозами та молитвами благословляє на подвиги.

Хвилиною мовчання вшановано всіх захисників, які загинули у цій жорстокій війні за нашу Україну. Представники Білгород-Дністровського РТЦК та СП вручили матері загиблого воїна Крамаренка Віталія Георгійовича (посмертно) Державну нагороду – Орден «За відвагу ІІІ ступеня». А учні закладів освіти громади поклали квіти до портретів загиблих воїнів на «Алеї Слави».

Наостанок творчі колективи Плахтіївського будинку культури подарували присутнім свої виступи: пісні «Мамині Яблуні», «Слава ЗСУ» виконав народний колектив «Українські вечорниці», пісню «Любіть Україну» – Богдан Небога, «Сила роду» – Іванна Саламаха, Дар’я Приймаченко прочитала вірш «Прощання з матір’ю», учасниці хореографічного ансамблю «Амазонки» виконали номери: Мирослава Ковальчук – «Мамо не плач», Вероніка Кошельник «Камуфляжне серце».

В Плахтіївській громаді матері Героя вручили нагороду - посмертно
В Плахтіївській громаді матері Героя вручили нагороду - посмертно
В Плахтіївській громаді матері Героя вручили нагороду - посмертно
В Плахтіївській громаді матері Героя вручили нагороду - посмертно
guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x