В Одесі мали намір витратити понад 50 мільйонів гривень на благоустрій скверу

0 коментарів 24651 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


За втручання прокуратури міста Одеса попереджено безпідставні витрати з бюджету на майже 51,8 млн грн. Було розірвано договір про закупівлю робіт, який був укладений з порушенням процедури закупівлі. Про це, із посиланням на обласну прокуратуру, повідомляє «Бессарабія INFORM».


Договір на закупівлю робіт для капітального ремонту елементів благоустрою скверу, розташованого в межах просп. Шевченка та просп. Гагаріна, був укладений ще у червні 2021 року. За результатами відкритих торгів, він був укладений між підприємством-переможцем та Управлінням капітального будівництва Одеської міськради.

У прокуратурі зазначили, що замовник провів закупівлю із порушенням законодавства, зокрема без обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення та очікуваної вартості.

Крім того, дія договору продовжувалась без визначення джерела фінансування, без бюджетних асигнувань, та фактично без мети реального настання наслідків.

«У зв’язку із зазначеним, прокурорами, в поряду ст. 23 Закону України «Про прокуратуру», повідомлено Управління капітального будівництва Одеської міської ради про порушення процедури закупівлі з метою вжиття відповідних заходів, направлених на реальний захист та поновлення інтересів держави. За реагування прокуратури сторонами усунуто порушення шляхом розірвання вищезазначеного договору», ─ йдеться у повідомленні прокуратури.

 

*фото ілюстративне

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x