В Болграді відбудеться жіночий автомарафон, присвячений Дню вишиванки

0 коментарів 21627 перегляд

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


КЗ «Центр культури та дозвілля» Болградської міської ради організовує вже другий поспіль жіночий автомарафон “Вишиванка переможе”, присвячений дню Української вишиванки, який відбудеться через тиждень. Наразі для участі у ньому відкрита реєстрація. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на КЗ “Центр культури та дозвілля” Болградської міської ради Одеської області.


Вперше такий захід відбувся у минулому році. Тоді у красивому і справді патріотичному марафоні взяла участь більше двох десятків власниць машин із пасажирками, про що “БІ” тоді розповідала.

Тоді, окрім заїзду, автоледі також долучились до збору коштів для ЗСУ – учасниці автомарафону опускали в спеціальну скриньку гроші, одержуючи натомість милі серця з різними елементами візерунків, що зустрічаються на українській вишиванці.

В цьому році марафон стартуватиме 19 травня о 14:30, від закладу культури по вул. Поштовій, 30.  Але, як вже говорилось вище, для участі у ньому потрібно зареєструватися заздалегідь. Більш того, в цьому році для зручності для учасниць марафону буде створена група у додатку “Вайбер”. За декілька днів до початку марафону відбудеться жеребкування, завдяки якому кожна зареєстрована машина отримає свій номер в колоні автомарафону.

Щодо маршруту, то за попередньою інформацією, він буде пролягати від Болграду до знаменитого джерела коло села Виноградівка. На його фоні буде зроблене спільне фото учасниць, а потів усі повернуться до Болграду і розпочнеться святковий концерт.

Тож, якщо ви бажаєте стати учасницею гарного заходу, дзвоніть, дізнавайтесь та реєструйтесь за номерами:
+380630449145 Ольга Василівна
+380960799203 Тетяна

В Болграді відбудеться жіночий автомарафон, присвячений Дню вишиванки

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x