В одесита вилучили електронні сигарети та техніку на майже 1,3 млн грн: за незаконний збут «товару» він потрапив на лаву підсудних

0 коментарів 10233 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


За матеріалами Бюро економічної безпеки судитимуть одесита, який незаконно продавав електронні сигарети в Інтернеті. На даний час уже завершено досудове розслідування та справу направлено до суду. Про це, із посиланням на БЕБ, повідомляє «Бессарабія INFORM».


За інформацією БЕБ 22-річний мешканець Одеси організував незаконний продаж електронних пристроїв для куріння та аксесуарів до них у мережі Інтернет через спеціально створений вебсайт та сторінку в Instagram.

Чоловік відправляв замовлення по всій Україні поштою, а оплату приймав на банківську картку або за допомогою електронного гаманця.

«В результаті проведених 5 обшуків у помешканнях фігуранта в центрі міста, в його автівці та у місцях зберігання продукції детективи вилучили понад 600 одиниць електронних сигарет і пристроїв для куріння, майже 250 банок з рідиною, понад 165 тис. грн, а також комп’ютерну техніку, банківські картки і мобільні телефони. Орієнтовна сума вилученого становить майже 1,3 млн грн», ─ йдеться у повідомленні БЕБ.

Фігуранту повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 204 Кримінального кодексу України, ─ незаконне виготовлення, зберігання, збут підакцизних товарів.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x