Працівники однієї з сільрад Одещини отримали премій на суму у понад півмільйона гривень

0 коментарів 172152 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Нещодавно аудитори Одещини завершили планову ревізію фінансово-господарської діяльності Великодолинської селищної ради Одеського району Одеської області. Під час ревізії встановлено фінансових порушень, що призвели до втрат, на понад 1,7 млн гривень. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Південний офіс Держаудитслужби.


Зокрема, було встановлено, що працівникам селищної ради була необґрунтовано нарахована та виплачена премія до новорічних свят, яка не передбачена Положенням про преміювання, на суму понад півмільйона гривень (з ЄСВ). Ще за рахунок коштів загального фонду селищна рада безпідставно переказала комунальному підприємству «Великодолинське» понад 300 тис. грн бюджетних коштів за фактично ненадані послуги з вивезення з території селища твердих побутових відходів.

Також зафіксовано такі суттєві порушення: вісім підрядних організацій під час виконання робіт з капітального ремонту та будівництва спортивних майданчиків (благоустрій території) та капітального ремонту дорожнього покриття завищили обсяги виконаних робіт. Зазначене призвело до фінансових втрат Великодолинською селищною радою майже на 700,0 тис. гривень. А внаслідок неналежного контролю зі сторони селищної ради за повнотою сплати орендарями орендної плати, селищним бюджетом недоотримано надходжень від орендної плати за користування цілісним майновим комплексом та іншим майном, що перебуває у комунальній власності, на суму близько 90,0 тис. гривень.

Вжитими аудиторами заходами під час ревізії забезпечено відшкодування виявлених порушень на суму майже 950,0 тис. грн. За допущені порушення фінансової дисципліни на двох посадових осіб селищної ради складено протоколи про адміністративне правопорушення за статтею 164-2 КУпАП.

Матеріали ревізії передано до Одеської обласної прокуратури та про результати ревізії поінформовано Управління Служби безпеки України в Одеській області.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x