На Одещині влітку працюватимуть понад 200 пришкільних таборів: розпочато перевірки закладів

0 коментарів 17901 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В Одеській області йде підготовка до літнього відпочинку та оздоровлення дітей. Всього в регіоні планується функціонування 211 пришкільних таборів відпочинку з денним перебуванням дітей. Про це, із посиланням на ГУ Держпродспоживслужби в Одеській області, повідомляє «Бессарабія INFORM».


Із загальної кількості закладів з організацією харчування працюватимуть 158.

На даний час фахівці Головного управління спільно з відділами освіти територіальних громад та представниками державної служби з надзвичайних ситуацій розпочали комісійні перевірки пришкільних таборів перед їх відкриттям.

Станом на 14 травня було проведено 14 комісійних перевірок у Подільському районі.

«Пріоритетними завданнями під час організації оздоровлення та відпочинку дітей є забезпечення безпечного перебування дітей у закладі, наявність укриттів, організація здорового харчування, дотримання протиепідемічного режиму, підготовка основних приміщень, їх оснащення твердим та м’яким інвентарем, забезпеченість приміщень їдальні та харчоблоку необхідним обладнанням, визначення відповідальних осіб за організацію харчування, впровадження та виконання постійно діючих процедур, заснованих на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках (НАССР), організація виховання, дозвілля тощо», ─ розповіли у Держпродспоживслужбі.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x