У Татарбунарах посеред вулиці водій автівки розстріляв перехожого. Поранений помер, злочинець досі у розшуку

2 коментаря 1411803 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


У неділю, 12 травня, в місті Татарбунари по вулиці Івана Кожедуба (колишня Дімітрова) сталася стрілянина, яка призвела до смерті 30-річного місцевого мешканця. Про це «Бессарабії INFORM» стало відомо з власних джерел.


Попередньо встановлено, що близько 18.00 чоловік йшов безлюдною вулицею. Раптом навпроти нього зупинилася автівка сірого кольору марки ВАЗ. Водій, не виходячи з неї, вистрілив у чоловіка із мисливської рушниці.

Пораненого містянина та автівку, яка зникла з місця злочину, побачили патрульні поліцейські. Простріляними виявилися ноги чоловіка. Постраждалого негайно доставили до Татарбунарської багатопрофільної лікарні. Згодом через погіршення стану пацієнта  транспортували до однієї з лікарень Одеси. Там наступного дня постраждалий помер від великої крововтрати.

Водія автівки, який стріляв в мешканця Татарбунарів, досі не знайдено.

Причиною вбивства, попередньо, є особисті неприязні відносини між чоловіками.

Водієві, який наніс татарбунарцю смертельні вогнепальні рани, загрожує кримінальна відповідальність за ст.121 ч.2. Кримінального кодексу України (нанесення умисних тяжких тілесних ушкоджень, що призвело до смерті потерпілого). Такий злочин карається позбавленням волі на строк від семи до десяти років.

guest

2 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Кирилл
Кирилл
1 месяц назад

А чего комментарии удаляете?

Сергій
Сергій
1 месяц назад

Людину вбили пострілом умисно ,а вбивці від 7 до десяти.Де таке ще є?

2
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x