В Ізмаїлі легковик збив мотоцикл з неповнолітніми

0 коментарів 17523 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Вчора, 25 червня, в Ізмаїлі на перетині вулиць Мічуріна та Білгород-Дністровської водій автомобіля Škoda збив на перехресті мотоцикл з двома неповнолітніми. Пасажирці двоколісного довелося звернутися до лікарні. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”. 


Аварія сталася близько 11 години дня.

За кермом легковика знаходився 67-річний мешканець Ізмаїла, який на перехресті не надав перевагу мотоциклові, під керуванням 17-річного мешканця села Матроска, внаслідок чого транспортні засоби зіштовхнулися. Зазначимо, право на кермування транспортом цієї категорії молодик мав.

Внаслідок зіткнення 17-річна пасажирка, уродженка Миколаєва, яка є студенткою Дунайського фахового коледжа НУ “ОМА”, отримала перелам ключиці – її госпіталізували до травматологічного відділення Ізмаїльської міської лікарні.

Правоохоронці перевірили на стан сп’яніння обох водіїв – вони виявилися тверезими.

Відносно порушника відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 286 КК України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження). Пенсіонеру загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від трьох до п’яти років.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x