Дякуємо, що читаєте нас українською💪

В Арцизі вандали потрапили в об’єктив камери відеоспостереження

0 коментарів 12204 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


На жовтневій апаратній нараді директор Арцизького КП “Благоустрій” Анатолій Серек-Басан розповів про ще один факт вандалізму в місті. Цього разу зруйновані лавки в парковій зоні. Також пан Анатолій повідомив, що на підприємстві знають імена злодіїв. Подробиці – в матеріалі “Бессарабії INFORM”.


Лише нещодавно “Бессарабія INFORM” писала про випадок вандалізму на дитячому майданчику в Арцизі, та вже новий випадок не змусив себе довго чекати. Але цього разу злодії не врахували, що у парковій зоні міста, де бешкетники вирішили зруйнувати те, що робилося для комфортного відпочинку людей, стоять камери відеонагляду. Тому наразі адміністрація підприємства встановила особи порушників – ними виявилися неповнолітні мешканці міста.

Підприємство зв’язалося з батьками малолітніх злодіїв та запропонувало розв’язати питання мирним шляхом, а саме встановити нові або відремонтувати пошкоджені лавки. Якщо цього не станеться – адміністрації “Благоустрою” доведеться оприлюднити дані та звернутися з заявою до поліції. Що вирішили батьки халамидників, поки що невідомо.В Арцизі вандали потрапили в об’єктив камери відеоспостереження

В Арцизі вандали потрапили в об’єктив камери відеоспостереження

В Арцизі вандали потрапили в об’єктив камери відеоспостереження

 

 

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x