Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Співробітниця Одеської ОВА публічно вибачилася перед водієм, якого облаяла в маршрутці

1 коментар 9855 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Нещодавно Одещину сколихнула подія, яка спричинила масове обговорення та критику, ─ посадовиця Одеської обласної військової адміністрації та колишня співробітниця Білгород-Дністровської РДА вступила у словесну «перепалку» з водієм маршрутного таксі в Одесі, після чого накинулася на нього. Сьогодні, 9 жовтня, винуватиця інциденту публічно перепросила в нього на своїй сторінці у Facebook. Про це, із посиланням на профіль Наталі Смертенюк, повідомляє «Бессарабія INFORM».


У своєму зверненні вона зазначила, що причиною такої поведінки став емоційний стан, зокрема через події в Україні останніх років, та визнала свою помилку.

 «Щиро хочу попросити вибачення у водія маршрутного таксі №185 за ситуацію, яка сталася. Я розумію, що моя поведінка була неприпустимою, і шкодую про все.

Останні роки життя для багатьох із нас стали випробуванням на міцність, і для мене та моєї сім’ї також, але це жодним чином не виправдовує моїх дій. Я припустилася найжахливішої помилки, дала волю найгіршим емоціям, які можуть бути притаманні людині, але не можуть – співробітнику держустанови. Мені важко підібрати правильні слова, адже соромно за те, що я дозволила собі образити водія, який щодня тяжкою працею заробляє на життя.

Сказати «вибач» — це легко, але розуміння та прощення є справжніми кроками до зцілення.

Ми всі робимо помилки. Звертаюся до Вас з надією на Ваше розуміння», ─ йдеться у зверненні.

Співробітниця Одеської ОВА публічно вибачилася перед водієм, якого облаяла в маршрутці

Нагадаємо, конфлікт стався минулого тижня.

У поліції прокоментували ситуацію. Відносно пасажирки поліцейські склали протокол за ст. 173 (дрібне хуліганство) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

 

 

guest

1 Коментар
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Олег
Олег
30 секунд назад

Вот же вша лобковая! Обхамила и била прилюдно а извиняется в интернете. Я бы, на месте водителя, взыскал с неё материальный и моральный ущерб по максимуму и потребовал ПУБЛИЧНЫХ извинений в центре города в полдень субботы!

1
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x