Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Путівки за кордон «анульовані»: на Білгород-Дністровщині затримали 15 «ухилянтів»

0 коментарів 30753 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Для 15 чоловіків, які є військовозобов’язаними, перетин кордону на Білгород-Дністровщині обернувся затриманням. «Ухилянти» намагалися незаконно потрапити до Молдови завдяки «перевізнику», якого знайшли в Телеграм-каналі. Про це, із посиланням на Південне регіональне управління ДПСУ, повідомляє «Бессарабія INFORM».


Організував «тур» п’ятнадцятьох пасажирів до українсько-молдовського кордону 22-річний молодик.  Його затримали прикордонники Білгород-Дністровського загону на околиці села Підгірне.

Чоловіки з різних областей України заздалегідь домовилися з «перевізником» про його послуги. Вартість варіювалась від 4 до 10 тисяч доларів США з кожного.

Інструкції та маршрут руху «ухилянти» отримали через месенджер. Відповідно до них чоловіки прибули до населеного пункту прикордоння.

Далі їх зустріли та на мікроавтобусі намагались вивезти за межі України, проте  завдяки діям прикордонного наряду їх було затримано.

«Відносно водія до Національної поліції направлено повідомлення про виявлення ознак злочину, передбаченого ст. 332 КК України «Незаконне переправлення осіб через державний кордон України». Стосовно затриманих складені протоколи про адміністративні правопорушення за ч. 2 ст. 204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України». Справи скеровано до суду», ─ йдеться у повідомленні ДПСУ.

Путівки за кордон «анульовані»: на Білгород-Дністровщині затримали 15 «ухилянтів»

 

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x