Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Черги на пропускному пункті траси Одеси-Рені зникли: що сталося

0 коментарів 90126 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


На Одещині нарешті вирішилася проблема з багатокілометровими чергами автівок на ділянці траси Одеса-Рені в районі прикордонної смуги біля села Паланка. Про це з посиланням на Ізмаїльську районну державну адміністрацію повідомляє “Бессарабія INFORM”.


Нагадаємо, що в минулому місяці очільник Ізмаїльського району Родіон Абашев надсилав запит до голови Державної прикордонної служби через ускладнення ситуації з перетином пропускного пункту. Там утворюються кілометрові затори, у яких змушені на літній спеці перебувати дорослі, діти та люди похилого віку. Така ситуація також є дуже небезпечною, адже скупчення транспорту є легкою мішенню для атак ворога. На жаль, відповіді станом на початок липня так і не надходило.

Як йдеться у зверненні, депутатський запит до голови Державної прикордонної служби України генерал-лейтенанта Сергія Дейнека стосувався конкретно проблемних питань безперешкодного проїзду ділянкою автомобільної дороги Одеса-Рені на 48+600 та 60+300 км.

Нещодавно ситуація з довготривалим очікуванням у черзі на проїзд ділянкою державного кордону республіки Молдова біля села Паланка на трасі Одеса-Рені набула значного резонансу.

За розпорядженням голови Одеської обласної державної адміністрації Олега Кіпера роботу прикордонного пункту пропуску було врегульовано, тому черги зникли.

Наразі йде розчищення і розширення території майданчика для відстою транспортних засобів та благоустрій території.

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x