Безконтактна картка Mastercard: переваги використання

0 коментарів 25029 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Міжнародна платіжна система Мастеркард пропонує всім охочим оформити безконтактну кредитну або дебетову картку. Однак переваги безконтактних розрахунків виходять далеко за межі використання однієї лише картки.


Ця технологія називається Пейпасс і дозволяє всім клієнтам Мастеркард зробити покупку товарів і послуг більш простою, швидкою та зручною. При цьому кожна транзакція буде захищена від доступу третіх осіб, а ви зможете випробувати всі унікальні можливості, які пропонує технологія Paypass.

Оплата в один дотик

Головна перевага, яка є у всіх власників безконтактних карток — можливість оплатити товари та послуги, просто доторкнувшись фінансовим платіжним інструментом до зчитувального пристрою. Також можна використовувати пристрої, що підтримують безконтактну технологію. Наприклад смартфон, зі встановленим на нього відповідним програмним забезпеченням.

Ви навіть можете придбати квиток, якщо термінали, що приймають безконтактний спосіб оплати, встановлені в громадському транспорті.

Мастеркард QR

Ще один різновид безконтактних розрахунків, при якому вам не потрібен термінал на торговій точці. Відскануйте QR код і підтвердіть оплату, в тому числі онлайн. Для використання цієї технології вам необхідно мати у наявності смартфон.

Наскільки безпечні безконтактні розрахунки

Платіжна система Мастеркард розробила спеціальну технологію для захисту ваших фінансових транзакцій — SecureCode. Вона працює таким чином, що кожен раз при необхідності підтвердження оплати на ваш мобільний девайс буде надходити унікальний одноразовий код.

Його не потрібно запам’ятовувати або зберігати числову комбінацію у письмовому вигляді, адже вона щоразу змінюється.

Для кожної нової покупки ви будете отримувати новий код, що не залишає ніяких шансів шахраям і додатково захищає ваші персональні дані від доступу третіх осіб.

Переваги безконтактних платежів

Ви можете здійснити оплату будь-яких товарів і послуг, просто доторкнувшись карткою, смартфоном або іншим відповідним пристроєм до зчитувального терміналу. Єдине, що вам необхідно зробити — перевірити, щоб сума на терміналі відповідала сумі вашої покупки.

З безконтактною карткою вам більше не потрібно мати при собі готівку або шукати найближчий банкомат. Також процес оплати за допомогою безконтакту більш швидкий та зручний, ніж стандартні способи.

Щоб замовити таку кредитну або дебетову картку — зверніться у будь-яке відділення банку, який є партнером Mastercard. Повідомте співробітника фінансової установи про своє бажання оформити безконтактну картку. Після цього ви повинні виконати необхідні для отримання картки дії, щоб стати клієнтом платіжної системи Мастеркард та отримати ексклюзивні привілеї від використання безконтакту. Також ви отримаєте необмежений доступ до всіх продуктів Мастеркард, включаючи сервіс Paypass.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x