Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Пропозиції “вирішити питання” з аккерманськими прикордонниками не допомогли двом “татусям” потрапити до Молдови

0 коментарів 3159 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Двоє чоловіків намагались дати хабарі прикордонникам Білгород-Дністровського загону, аби одного зарахували до «клубу багатодітних татусів», а іншому «легалізували» втрачений документ. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Південне регіональне управління Держприкордонслужби.


Як розповіли стражі кордону, 41-річний чоловік намагався виїхати до Молдови через пункт пропуску «Старокозаче», видаючи себе за багатодітного батька.

Під час проходження паспортного контролю, він надав для перевірки три свідоцтва про народження дітей, які нібито народились в Азербайджані.

Однак виявилося, що два з них містять ознаки підробки. Зрозумівши, що перетнути українсько-молдовський кордон не вдасться, подорожній намагався «владнати» ситуацію, запропонувавши прикордоннику хабаря в розмірі 500 доларів США.

Пропозиції "вирішити питання" з аккерманськими прикордонниками не допомогли двом "татусям" потрапити до Молдови
В іншому випадку, в пункті пропуску «Паланка-Маяки-Удобне», прикордонники вилучили закордонний паспорт 57-річного багатодітного татуся, який згідно з базами даних рахується як викрадений або втрачений. Чоловік повідомив, що нічого про цей факт не знає. Аби охоронці кордону «закрили очі» на обставини та пропустили його за кордон, чоловік вирішив підкупити охоронця кордону, запропонувавши 500 доларів США.

Від пропозицій «татусів» військовослужбовці категорично відмовились.

Відносно чоловіків відправлено повідомлення до Національної поліції про виявлення ознак злочинів, передбачених за ст. 369 КК України «Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі» та ст. 358 КК України «Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів».

Пропозиції "вирішити питання" з аккерманськими прикордонниками не допомогли двом "татусям" потрапити до Молдови

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x