Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Одесита, який побив до реанімації свою двомісячну доньку, взяли під варту без права внесення застави

0 коментарів 10557 перегляд

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Суд помістив під варту одесита, який, намагаючись “заспокоїти” свою двомісячну доньку, бив її. За умисне тяжке тілесне ушкодження дівчинки йому загрожує до восьми років позбавлення волі. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, із посиланням на обласне управління поліції.


Як повідомляла “БІ”, 22 жовтня вночі дитину 2,5 місяців з травмами голови й тіла лікарі «швидкої» доставили з дому до реанімаційного відділення Одеської обласної дитячої клінічної лікарні.

Попередньо встановлено, що 27-річний батько, перебуваючи наодинці з донькою, протягом двох місяців бив її, коли вона плакала.

Правоохоронці повідомили йому про підозру за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України – тобто умисному тілесному ушкодженні, небезпечному для життя дитини в момент заподіяння.

За клопотанням слідчих суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.

Правопорушнику загрожує до восьми років позбавлення волі.

Окрім цього, слідчі розпочали ще одне провадження за ч. 1 ст. 122 ККУ за фактом спричинення дворічному сину чоловіка середньої тяжкості тілесних ушкоджень. Причетність батька до побиття хлопчика наразі встановлюється. Триває збір доказів. Питання щодо повідомлення йому про підозру буде вирішуватись у ході слідства.

Які саме тілесні ушкодження отримані дітьми та їх ступінь тяжкості будуть встановлювати судово-медичні експерти.

Слідство в обох провадженнях триває під процесуальним керівництвом Приморської окружної прокуратури міста Одеси. Повні обставини злочинів встановлюються.

На теперішній час діти перебувають на стаціонарному лікуванні в закладі охорони здоров’я, де їм надається медична допомога.

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x