Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Не витримала й ста днів: у Рені черговий гендиректор лікарні залишає посаду – хто наступний?

0 коментарів 13041 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


У Рені знову звільняється генеральний директор Ренійської лікарні. Лариса Георгіу не протрималася й ста днів. Про це стало відомо зі сторінки Ренійської міської ради у Facebook. Власна кореспондентка “Бессарабії INFORM” спробувала дізнатися, в чому причина такого рішення, і хто стане наступним керівником. 


«09 жовтня 2024 року, о 10:00 під головуванням першого заступника міського голови Людмили Чакир відбулося чергове засідання Виконавчого комітету Ренійської міської ради. На засіданні було схвалено проєкт рішення: «Про звільнення Георгіу Л.М….», – йдеться у повідомленні.

Зазначимо, це вже третє звільнення з посади за останні півроку. Ларисі Михайлівні посада дісталася від попередниці Наталі Сергіївни Бардієвської, яка очолювала лікарню з 20 березня 2024 року до 16 липня 2024 року, і, як бачимо, протрималася не більше чотирьох місяців. До Наталі Бардієвської керував лікарнею Олег Костянтинович Бурля, що став гендиректором замість Олександра Віталійовича Сироти у жовтні 2021 року.

Лариса Георгіу не відпрацювала навіть ста днів. Нагадаємо, що вона призначена на посаду була 2 серпня 2024 року без конкурсного відбору у зв’язку з воєнним станом в Україні.

Логічними будуть запитання, чому так часто змінюються гендиректори Ренійської лікарні, та чому звільняється Лариса Георгіу?

Їх ми поставили заступнику голови Ренійської міської ради Івану Стаднікову. Він розказав, що Лариса Георгіу звільняється за власним бажанням.

А голова Ренійської міської ради Ігор Плєхов, спілкуючись з кореспонденткою “БІ”, повідомив, що розглядається нова кандидатура на посаду генерального директора лікарні і буде представлена ренійцям наступної середи. Зі слів Ігоря Вікторовича ми зрозуміли, що це буде чоловік. Голова також додав, що, може, залишиться і Лариса Георгіу. Ось така цікава зав’язується інтрига. Почекаємо до середи.

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x