Дякуємо, що читаєте нас українською💪

На території Болградської центральної районної лікарні розпочато будівництво резервної котельні вартістю понад 14 мільйонів гривень: деталі

0 коментарів 8100 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


На цьому тижні на території КНП «Болградська центральна районна лікарня» з нуля стартувало будівництво резервної котельні. Чим викликана така необхідність, та за які кошти вона реалізується, дізналася «Бессарабія INFORM».


Як розповів генеральний директор Болградської ЦРЛ Віктор Дішлі, будівництво резервної котельні, яка буде розташована поряд з інфекційним відділенням, розпочато у межах програми ВООЗ з надзвичайних ситуацій у сфері охорони здоров’я. Ця програма реалізується та фінансується завдяки співпраці уряду Німеччини, Всесвітньої організації охорони здоров’я спільно з Міністерством охорони здоров’я України.

«Лише вісім лікарень Одещини потрапили до цієї програми. Вже побудована така котельня в Ізмаїльській лікарні, зараз на черзі Болградська. Адже проєкт для цього був підготовлений нами ще у грудні минулого року. Нова котельня вартістю понад 14 мільйонів гривень донорських коштів слугуватиме альтернативною системою опалення для всієї лікарні. Вона міститиме два котли по 400 кВт на пелетах, загальною потужністю 800 кВт. Тобто у разі зникнення газопостачання, яким наразі користується медзаклад, або блекауту лікарня зможе продовжувати свою роботу та надавати медичні послуги, необхідність в яких під час війни зростає», – розповів Віктор Дішлі.

Додамо, що за словами підрядника, планується, що вже через місяць резервна котельня буде побудована.

«В Ізмаїльській лікарні нам знадобилося на це 42 дні», – зазначив він.

Нагадаємо, у Болграді планують реконструкцію медгуртожитку, яку так і не було завершено ще шість років тому.

На території Болградської центральної районної лікарні розпочато будівництво резервної котельні вартістю понад 14 мільйонів гривень: деталі На території Болградської центральної районної лікарні розпочато будівництво резервної котельні вартістю понад 14 мільйонів гривень: деталі

 

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x