Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Разом до Перемоги: волонтери та представники Болградської міської ради передали морпіхам чергову важливу допомогу

0 коментарів 10503 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


У Міжнародний день благодійництва, який сьогодні відзначається у всьому світі, волонтери разом з представниками Болградської міської ради зробили чергову добру справу. Вони передали представнику 88-го окремого батальйону морської піхоти новенький генератор, якого дуже потребують військові. Про це повідомляє «Бессарабія INFORM».


Інверторний бензиновий генератор англійського бренду MaXpeedingrods, потужністю 3500 Вт капітану батальйону Юрію Романюку передали перший заступник Болградського міського голови Андрій Гарвалов, директорка Центру дитячої та юнацької творчості Болградської міської ради Інна Гіневська, представниця Фонду підтримки підприємства в Болградському районі Валентина Мойсеєнко, волонтерка Оксана Кілафли та керівник Благодійного Фонду «Ліга добрих справ ЮА» Олексій Строганов.

Всі ці люди були причетні до того, щоб зазначене обладнання було придбано у найкоротший час.

 

«Як відомо, два дні поспіль – 24 серпня, у День Незалежності України, та 25 серпня – у День міста, в Болграді під патронатом Болградської міської ради, що виступила організатором, проходили ярмарки на підтримку захисників. Таким чином, вдалося зібрати 27 550 гривень, у тому числі гроші з онлайн лотерей. Але щоб закрити запит 88-го окремого батальйону морської піхоти у вигляді генератора, не вистачало майже 2 тисяч гривень. І вони також знайшлись – збирали, як то кажуть, всією громадою та товариством. Тобто коли ми хочемо, ми все можемо. І зупинятися не станемо», – розповіла волонтерка Оксана Кілафли.

 

Нагадаємо, ця жінка разом з благодійною організацією «БФ «Ліга добрих справ ЮА» не вперше проводить благодійні заходи задля збору коштів на підтримку морпіхів, серед яких чимало захисників з української Бессарабії.

Нещодавно, з нагоди 33-ї річниці Незалежності України, за сумлінну волонтерську діяльність  Оксану Кілафли було нагороджено почесною грамотою очільника Одеської обласної військової адміністрації Олега Кіпера.

Разом до Перемоги: волонтери та представники Болградської міської ради передали морпіхам чергову важливу допомогу Разом до Перемоги: волонтери та представники Болградської міської ради передали морпіхам чергову важливу допомогу Разом до Перемоги: волонтери та представники Болградської міської ради передали морпіхам чергову важливу допомогу

Разом до Перемоги: волонтери та представники Болградської міської ради передали морпіхам чергову важливу допомогу
Оксана Кілафли на церемонії нагородження до Дня Незалежності України. Болград, 24 серпня 2024 року
guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x