Дякуємо, що читаєте нас українською💪

В Арцизькій центральній опорній лікарні реабілітуватимуть дітей до трьох років – деталі

0 коментарів 9666 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


З квітня цього року в головному медичному закладі громади було запроваджено функцію, яка спрямована на надання реабілітаційної допомоги дітям віком від 0 до 3 років. Це значний крок вперед у сфері охорони здоров’я для наймолодших пацієнтів, які потребують спеціалізованої підтримки, і про нього “БІ” вже частково розповідала. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на міського голову Сергія Парпуланського. 


Для реалізації цієї ініціативи було створено мультидисциплінарну команду висококваліфікованих фахівців, до складу якої увійшли: психолог, логопед, фізіоерготерапевт, реабілітолог, педіатр, невропатолог, психіатр, а також медична сестра з лікувальної фізкультури та масажу і помічники.

Як повідомив директор лікарні Челак Зіновій, від початку функціонування послуги вже було надано допомогу 80 дітям, які мали порушення опорно-рухового апарату, центральної нервової системи, а також затримку та порушення мовлення.

Варто знати, що реабілітаційну допомогу можна отримати як в амбулаторних, так і в стаціонарних умовах.

За словами Парпуланського, лікарня забезпечена всім необхідним обладнанням, що відповідає вимогам табеля оснащення, що дозволяє проводити реабілітацію на високому рівні.

Крім того, заклад готовий укласти договір з Національною службою здоров’я України (НСЗУ), що дозволить забезпечити фінансування цієї послуги та зробити її доступною для ще більшої кількості пацієнтів.

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x