Дякуємо, що читаєте нас українською💪

На трасі Одеса-Рені трапилась чергова ДТП: є постраждалі

0 коментарів 15903 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Автопригода сталася вчора, 7 серпня, близько 11-ї години на  30 км траси Одеса – Рені. За попередньою інформацією, аварія відбулась через недотримання правил дорожнього руху. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на Головне управління Нацполіції в Одеській області.


Попередньо поліцейські встановили, що 41-річний водій автомобіля “Citroen”, рухаючись в напрямку Одеси, виїхав на зустрічну смугу руху для обгону транспортних засобів, не впевнившись в безпечності маневру, і здійснив зіткнення с автомобілем “Mitsubishi” під керуванням 42-річного чоловіка, який рухався у зустрічному напрямку.

Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди травмувались обидва водії. Їх з різними травмами машиною швидкої допомоги госпіталізували. Й одразу відібрали біологічні зразки для встановлення наявності алкоголю в організмі.

На місці події працювали слідчо-оперативна група та працівники сектору реагування патрульної поліції територіального підрозділу поліції. Слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України, якою кваліфікується порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження. В рамках провадження транспортні засоби поміщено на арештмайданчик, та призначено низку експертиз. Слідство триває. Встановлюються повні обставини автопригоди.

Правоохоронці вкотре закликають водіїв бути уважними та обережними за кермом, неухильно дотримуватися правил дорожнього руху.

На трасі Одеса-Рені трапилась чергова ДТП: є постраждалі

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x