Дякуємо, що читаєте нас українською💪

На курорті Білгород-Дністровщини відпочивальники не дбають про свою безпеку, заважаючи військовим

0 коментарів 765153 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


У курортному селі Кароліно-Бугаз Білгород-Дністровського району протягом останніх двох місяців спостерігається масове скупчення відпочивальників  на місцевих пляжах. Така поведінка людей є порушенням обмежувальних заходів, встановлених військовим командуванням спільно з Одеською ОВА відносно використання пляжної зони в умовах правового режиму воєнного стану. Випадки надання допомоги цивільним особам, які внаслідок особистої необережності під час перебування у прибережній зоні були віднесені в море, протягом червня-липня фіксуються з наростаючою тенденцією. Це значно відволікає бойові підрозділи від виконання основних завдань та наражає життя населення на небезпеку. Про це, посилаючись на Кароліно-Бугазьку сільську раду, повідомляє “Бессарабія INFORM”.


У Кароліно-Бугазькій громаді нагадали відпочивальникам, що с 17 травня поточного року, згідно розпорядження сільського голови, діє обмеження доступу цивільного населення вздовж ділянок пляжних зон прибережної берего-захисної смуги узбережжя Чорного моря через загрозу збройної агресії російської федерації.

Також в сільській раді проінформували, що на Одещині визначено перелік територій пляжних зон, на яких дозволено перебування громадян, іноземців та осіб без громадянства. Йдеться мова про:

  • Аркадія, місто Одеса, територія пляжної зони пляжу «Дельфін», між траверсами № 12-а та № 12 першої черги ПЗС, 2800;
  • Аркадія, місто Одеса, територія пляжної зони пляжу «Дельфін», між траверсами № 12-а та № 13 першої черги ПЗС, 1200;
  • Аркадія, місто Одеса, територія пляжної зони пляжу «Аркадія» (Ред-лайн), між траверсами № 1 та № 1-2а другої черги ПЗС, 3000;
  • Аркадія, місто Одеса, територія пляжної зони пляжу «Аркадія» (Ітака) траверсами № 19-а та № 20 першої черги ПЗС, 6800;
  • Аркадія, місто Одеса, територія пляжної зони пляжу «Аркадія» (Ібіца-Асоль), між траверсами № 19-а та № 20 першої черги ПЗС, 1760.

Як вже раніше розповідала «БІ», 11 липня було офіційно відкрито пляжну зону для відпочинку у селі Приморське Ізмаїльського району. Також наше видання аналізувало, які умови для відпочивальників створені на курорті.

Фото ілюстративне

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x