Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Водій з Білгород-Дністровщини наїхав на жінку під час маневру з вибоїною

0 коментарів 17820 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Подія сталась на початку жовтня минулого року ввечері в селі Струмок Татарбунарської громади. Як встановили слідчі територіального відділення поліції, 45-річний водій легкового автомобіля Mercedes, об’їжджаючи вибоїну на проїзній частині дороги, не переконався у безпечності маневру і виїхав на зустрічну смугу. В результаті він допустив зіткнення з мопедом під керуванням 45-річної односелиці, яка рухалася у зустрічному напрямку. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Головне управління Нацполіції в Одеській області. 


Унаслідок автопригоди кермувальницю двоколісника госпіталізували до районної лікарні з переломами таза, верхньої та нижньої кінцівок. За результатом судово-медичної експертизи, отримані жінкою тілесні ушкодження відносяться до категорії середньої тяжкості.

“Зібравши достатньо доказів, ми під процесуальним керівництвом Білгород-Дністровської окружної прокуратури висунули водію легковика обвинувачення у порушенні правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження. Цей злочин кваліфікується за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України і карається штрафом від 51 тисячі до 85 тисяч гривень або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років. Досудове розслідування завершено і обвинувальний акт скеровано до суду», – прокоментував т.в.о. начальника відділення поліції № 2 Білгород-Дністровського районного відділу поліції Едуард Коломієць.

Правоохоронці наголошують на неухильному дотриманні правил дорожнього руху і  нагадують: перед початком руху, перестроюванням та будь-якою зміною напрямку руху водій повинен переконатися, що це буде безпечним і не створить перешкод або небезпеки іншим учасникам руху.

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x