Вдруге за рік: Болградська ЦРЛ отримала чергову партію медобладнання від Міжнародного медичного корпусу

0 коментарів 12177 перегляд

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Вчора представники Міжнародного медичного корпусу (International Medical Corps) привезли чергову партію медичного обладнання, що напередодні було сертифіковано в Міністерстві охорони здоровʼя України. Про це повідомляє «Бессарабія INFORM».


У цей гуманітарний вантаж також увійшли медичні меблі. А саме: 10 функціальних ліжок з ортопедичними матрацами.

«Одну частину ліжок ми передамо у педіатричне відділення, а інші розподілимо серед інших за потребами», – розповів генеральний директор КНП “Болградська районна центральна лікарня” Віктор Дішлі.

Крім того, лікарня отримала й сучасне обладнання, яке збільшити рівень якості медичних послуг. Це – новий апарат УЗД з 4 датчиками, який,  за словами керівника закладу, планується передати для роботи молодому гінекологу, на прихід якого ось-ось очікують в Болградській ЦРЛ.

«Також спеціальним холодильником для збереження реактивів поповниться лабораторія лікарні, а два дванадцятиканальних кардіографи займуть своє місце у реанімаційному відділенні та кабінеті функціональної діагностики. Автоматичний дефібрилятор, за вимогами Національної служби здоров’я України, буде передано у поліклінічне відділення ЦРЛ», – додав Віктор Дішлі.

Нагадаємо, це вже друга суттєва допомога Болградській лікарні з боку Міжнародного медичного корпусу (International Medical Corps). У квітні вона отримала спеціалізоване сучасне обладнання для банку крові вартістю понад 2 мільйони гривень

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x