Учорашні грози наробили шкоди в Ізмаїльському і Болградському районах

0 коментарів 81324 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Гроза, яка учора, 14 червня, пройшлась по південній частині Одеської області, залишила після себе чималі спогади. Особливо дісталось мешканцям Ізмаїльського та Болградського районів, котрим довелось викликати рятувальників для того, щоб прибрати “дарунки” негоди. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Головне управління ДСНС в Одеській області.


Так, в місті Вилкове по вулиці Захисників України  рятувальників викликали для того, щоб відкачати дощову воду з придомової території. Відкачано було 30 кубометрів води.

У Болградському районі у селі Прямобалка на Покровській вулиці довелось відкачувати дощову воду з території укриття. І надощило там немало – було відкачано 72 кубометри води.
У самому Болграді в провулку Соборний 50 кубометрів води зібралось на території будівлі. Її успішно відкачали.

В селі Ліски, що на Ізмаїльщині, по вулиці Перемоги. рятувальники проводили роботи по відкачуванню дощової води одразу з 2-х придомових територій. Там відкачано 330 кубометрів води.

В самому Ізмаїлі  по вулиці Придунайська рятувальники рятували черепаху, яка опинилась у важкодоступному місці. А на вулиці Короленка їм довелось викачувати 110 кубометрів води з придомової території.

В Кілії також довелось боротись з дощовою водою – на вулиці Михайла Білинського з придомової території відкачано 20 кубометрів води.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x