УДП переходить на міжнародні стандарти фінансової звітності для залучення світових інвесторів

0 коментарів 11097 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


УДП готується до значного розширення своєї міжнародної присутності, підтверджуючи свою фінансову прозорість та відкритість перед світовими інвесторами. Згідно з вимогами законодавства та стратегічних цілей компанії, компанія прийняла рішення перейти на міжнародні стандарти фінансової звітності. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на директора ПрАТ “УДП” Дмитра Москаленка.


За останні два роки УДП зросло з великого до гігантського підприємства в рамках законодавства про бухгалтерський облік України. За цей період чистий дохід від реалізації продукції перевищив 40 мільйонів євро, балансова вартість активів становить понад 20 мільйонів євро, а штатна чисельність перевищує 250 працівників.

У зв’язку з необхідністю залучення міжнародного фінансування та посиленням привабливості для інвесторів, УДП не обмежується лише переходом на міжнародні стандарти фінансової звітності, але також розпочинає процес формування консолідованої звітності за останні два роки, включаючи всі свої дочірні підприємства.

Для забезпечення високої якості та відповідності міжнародним стандартам, УДП залучає найкращих світових консультантів та розпочинає навчання своїх співробітників з питань МСФЗ. Важливою складовою цього процесу є оцінка майна за міжнародними стандартами, яка розпочалася в грудні та планується завершити до кінця березня поточного року.

Для інвесторів важливість наявності МСФЗ полягає у забезпеченні надійної та стандартизованої фінансової звітності, яка дозволяє їм краще зрозуміти бізнес, в який вони вкладають свої кошти або вже вклали їх.

“У мене немає жодних сумнівів, що УДП – це найкращий об’єкт для інвестицій, тому з нетерпінням очікуємо завершення роботи консультантів.” – зазначив голова Дмитро Москаленко.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x