УДП залишається головним постачальником руди для HBIS Serbia у 2024 році

0 коментарів 14094 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


ПрАТ “Українське Дунайське Пароплавство” продовжує своє стратегічне партнерство з європейським металургійним гігантом HBIS Serbia, ставши єдиним річковим перевізником української руди для цього виробника у 2024 році. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на УДП.


Це стало можливим після відновлення рейсів пароплавства на Середньому Дунаї у 2023 році, що забезпечило безперебійну доставку ЗРС і цього року.

За словами заступника генерального директора УДП Владислава Бєлаха, компанія постійно проводить консультації з партнерами стосовно збільшення обсягів поставок. Він зауважує, що основне питання – це не передача обсягів саме УДП, а чи потрібні їхньому клієнту додаткові обсяги української руди.

Минулого року HBIS Serbia зупинило одну з двох доменних печей потужністю 900 тисяч тонн чавуну. В січні цього року підприємство оголосило, що перезапустить її лише після пожвавлення на ринку. Загалом по країнам Європейського Союзу виплавка сталі минулого року зменшилась на 7% і продовжує скорочуватись на початку цього року. У Сербії це падіння склало 34%.

Перезапуск печі планується лише після пожвавлення на ринку. Загалом виплавка сталі в країнах Європейського Союзу зменшилась минулого року на 7%, а в Сербії це падіння склало 34%.

«Зросте попит на метал, зростуть і обсяги поставок сировини на металургійні комбінати», – зазначає Владислав Бєлах.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x