УДП відзвітувало про перерахунок дивідендів та внесок у бюджет за 2024 рік

0 коментарів 15849 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


УДП перерахувало у бюджет першу частину дивідендів за 2024 рік на суму 75 мільйонів гривень. Це стало позитивним сигналом для української економіки, демонструючи стабільність та відповідальність державної компанії перед співгромадянами. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”.


Планується, що до сплати буде й друга частина дивідендів. Це доповнить доходи вже надійної суми 537 мільйонів гривень, які УДП сплатило у минулому році у вигляді податків. У контексті оптимізації податкових платежів приватним сектором, компанія демонструє зразок публічної корпоративної відповідальності.

Підкресливши свою відмінність від приватного сектору, УДП розповіло про прийняті стратегічні рішення щодо оптимізації та мінімізації витрат. Наприклад, екіпажі з офшорної компанії пароплавства були переведені в штат, що сприяло збільшенню надходжень до бюджету через оподаткування зарплат моряків.

Навіть за умов фінансового навантаження та зобов’язань перед Збройними силами, УДП продовжує конкурувати з приватним бізнесом. Це досягається завдяки жорсткому контролю витрат, інвестиціям у цифрові технології та привабленню висококваліфікованих кадрів.

“Це щоденне удосконалення процесів, щоденна боротьба за виживання, у які залучена вся команда.” – прокоментував очільник ПрАТ “УДП” Дмитро Москаленко.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x