В Ізмаїлі ПрАТ “УДП” відзначили грамотою Верховної Ради України за внесок у розвиток української економіки

0 коментарів 10422 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В Ізмаїлі делегація представників Комітету Верховної Ради України з питань транспорту та Одеської обласної ради відвідала ПрАТ “УДП”. Голова Комітету Юрій Кісєль урочисто вручив грамоту ВР заступнику генерального директора УДП Владиславу Бєлаху, що стало підтвердженням стратегічного значення підприємства та його значного внеску в розвиток української економіки. Про це, з посиланням на пресслужбу компанії, повідомляє “Бессарабія INFORM”.


Незважаючи на труднощі, з якими стикалася компанія минулого року через удари російських дронів, УДП досягло рекордних економічних показників у 2023 році. Обсяг перевезень збільшився майже до 1,8 мільйона тонн, а сума сплачених податків перевищила 519 мільйонів гривень.

Серед інших досягнень компанії варто відзначити збільшення середньомісячної зарплати співробітників у понад два з половиною рази, до понад 25 тисяч гривень, а також успішне повернення морських суден у робочий стан, включаючи перше з них – судно “Вилково”, яке вже виконує перші рейси.

УДП також активно працює над модернізацією свого флоту, зокрема, впровадженням нових двигунів на п’яти теплоходах типу “Капітан Антипов”. Цей проєкт стане першим етапом в історії компанії, який реалізується завдяки співпраці з Міжнародною фінансовою корпорацією.

Крім того, удосконалення всіх аспектів діяльності УДП, включаючи корпоратизацію системи управління та перехід на міжнародну фінансову звітність, сприяє підвищенню конкурентоздатності компанії на ринку. Ініціативи УДП отримали визнання не лише в Україні, а й за її межами, що підтверджується підписанням угоди про співпрацю з IFC.

За останні два роки УДП активно працює над приверненням нових клієнтів та побудовою комплексної логістичної мережі, що сприятиме подальшому розвитку українського річкового та морського транспорту.

Нагорода від Верховної Ради України стала визнанням успішної роботи та значного внеску УДП у розвиток транспортної галузі та економіки України в цілому.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x