Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Вночі Одещина знову не спала через масовану атаку дронів

0 коментарів 80109 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


У ніч на 28 вересня російські окупанти знову атакували південь і центральні регіони країни кількома десятками ударних БпЛА «Shahed-136/131». Однак українські сили ППО завадили більшості зі смертельних бляшанок досягти своєї мети. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”.


Як з самого ранку прокоментувала нічну атаку прессекретар Оперативного Командування “Південь” Наталя Гуменюк, сили ППО працювали фактично вздовж усього південного напряму – і на Одещині, і на Миколаївщині, і вище – у центральних областях.

Ворог спрямував ударні безпілотники у різних напрямках, у тому числі і на центральні регіони. Підсумки атаки ще підбиваються, тому що була масована. Але робота ППО була досить результативною. Понад 30 дронів було знищено, точнішу цифру підіб’є Генштаб“, – сказала Гуменюк.

Вже на 9:00 ранку офіційно було оприлюднено, що українські захисники неба знищили 34 “Шахеди” та 6 розвідувальних БпЛА. Усього російські окупанти запустили 44 ударних БпЛА «Shahed-136/131» з південно-східного напрямку (район Приморсько-Ахтарськ – рф, мис Чауда – ТОТ Крим).

Наостанок додамо, що за інформацією очільника обласної ОДА Олега Кіпера, сили ППО відпрацювали на відмінно.

Жодних влучань та руйнувань. Постраждалих немає. Було зафіксовано лише декілька невеликих осередків займань сухої трави внаслідок падіння уламків збитих “шахедів” – повідомив Кіпер.

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x