Чим годувати домашнього кота

0 коментарів 33588 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Харчування домашнього кота ‒ це дуже важливий момент, який визначає розвиток організму та імунітету тварини. Саме тому відповідальний господар має забезпечити збалансований раціон, який зможе наситити організм улюбленця вітамінами, мінералами та багатьма іншими корисними мікроелементами.


Яким має бути харчування домашнього кота

Якісна їжа для кота відрізняється низкою ознак, на які обов’язково потрібно звернути увагу. Вони допоможуть сформувати раціон та подбати про здоров’я улюбленця. До цих якостей варто віднести такі:

  • Корм має бути повнораціонним, тобто забезпечувати організм великою кількістю поживних речовин.
  • Продукт не має містити в складі консерванти, барвники або підсилювачі смаку, що негативно впливають на здоров’я тварини.
  • У складі мають бути інгредієнти натурального походження, які кіт здатен перетравити.

Передивіться склад на наявність можливих алергенів.

Корм Фелікс ‒ це саме те харчування, яке допоможе тримати вашого улюбленця у формі. Він розроблений командою спеціалістів із Пуріна, які підбирали тільки якісні продукти для ваших домашніх улюбленців.

Особливості корму Felix

Фелікс не просто так користується популярністю серед власників домашніх улюбленців. Це харчування відрізняється низкою переваг, які дають змогу зробити ваше життя та життя хатньої тварини більш комфортним. До них належать такі:

  • Зручне пакування ‒ паучі легко використовувати, також вони збільшують термін придатності продукту.
  • Повнораціонний корм ‒ Фелікс належить до тих кормів, які здатні забезпечити організм тварини великою кількістю корисних речовин.
  • Комплекси необхідних вітамінів і мінералів у складі.
  • Великий асортимент ‒ у власника тварини є можливість підібрати саме те харчування, яке смакуватиме особливо добре. Є такі види смаків: з куркою, яловичиною, індичкою, кроликом, ягням, лососем, фореллю, тріскою.
  • Вологий корм Felix стане чудовим доповненням до сухого харчування, як джерело вологи, що так необхідна організму.

Корми Фелікс складаються з різноманітних інгредієнтів природного походження, а саме: м’яса та субпродуктів, риби та продуктів переробки риби, рослинного білка, комплексу вітамінів та мінералів, які підвищують імунітет.

Наявність вітамінних та мінеральних комплексів ‒ це особлива перевага. Вони не просто зміцнюють тіло улюбленця, а ще і сприяють його активності.

Фелікс ‒ це апетитні шматочки вологого корму, які здатні зробити вашого кота задоволеним та ситим.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x