Дякуємо, що читаєте нас українською💪

ГУ МВС України в Одеській області повідомляє

0 коментарів 22869 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


ГУ МВС України в Одеській області повідомляє


ПРЕС-РЕЛІЗ про найбільш резонансні злочини та події за 16.03.2012

Упродовж минулої доби до органів внутрішніх справ Одещини надійшло 485 заяв та повідомлень про злочини. Вжитими заходами 316 з них розкрито по «гарячих слідах».

Серед розкритих злочинів – 1 вбивство, 28 фактів спричинення тілесних ушкоджень, 25 фактів шахрайських дій, 14 крадіжок, 32 факти хуліганства.

Викрито 34 злочини економічної спрямованості.

Викрито 9 злочинів у сфері обігу наркотичних засобів та психотропних речовин.

Працівниками Державтоінспекції зафіксовано 24 дорожньо-транспортні пригоди, в результаті яких три особи травмовано.

До Кілійського РВ надійшло повідомлення про те, що в м. Кілія по вул. Іванова в стічному каналі у воді лежить чоловік без ознак життя. Виїздом слідчо-оперативної групи на місце події виявлено труп місцевого жителя Вадима, 1982 р.н., з тілесними ушкодженнями.

У ході оперативно-розшукових заходів затримано Євгена, 1983 р.н., від якого отримано правдиві свідчення про те, що під час раптово виниклої сварки він руками наніс ушкодження потерпілому та штовхнув його у канал. Затриманий знаходиться у районному відділі міліції. Порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст.119 КК України (вбивство через необережність).

До Білгород-Дністровського МВ надійшло повідомлення від лікаря центральної районної лікарні про те, що увечері 15 березня до лікарні з вогнепальним дробовим пораненням правої руки та грудної клітини доставлено Наталію, 1977 р.н., та з аналогічним пораненням правого плеча Андрія, 1992 р.н.

Виїздом слідчо-оперативної групи на місце події встановлено, що вказані ушкодження спричинив колишній чоловік потерпілої Анатолій, 1957 р.н., який після всього покінчив життя самогубством, вистріливши з рушниці собі в область серця. На місці події вилучено обріз гладкоствольної мисливської рушниці 16 калібру. Порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.15 (замах на злочин) та ч.1 ст.115 КК України (вбивство).

До Іллічівського МВ надійшла заява від Віри, 1965 р.н., про те, що невідомий зловмисник зателефонував їй та, відрекомендувавшись співробітником міліції, повідомив, що її син знаходиться у міськвідділі і під приводом вирішення питання щодо його звільнення шахрайським шляхом заволодів її грошима в сумі 3000 доларів США та 1000 євро.

В результаті вжитих заходів затримано Андрія, 1983 р.н., від якого отримано правдиві свідчення та вилучено речові докази – гроші.

ГУ МВС України в Одеській області

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x