Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Житель Білгород-Дністровського району, який сів п’яним за кермо та вбив людину, піде під суд

0 коментарів 7749 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


18 червня близько опівночі у Молозькій ОТГ Білгород-Дністровського району зіткнулися легковик та мотоцикл. В результаті аварії загинув водій двоколісника. Винуватцю ДТП, який сів за кермо автомобіля нетверезим, загрожує до десяти років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на той самий строк. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”,  посилаючись на обласне управління поліції.


Під час досудового розслідування поліцейські встановили, що 54-річний житель Старокозацької сільської громади, рухаючись на автомобілі «Opel Combо» по селу Садове у напрямку Білгорода-Дністровського, не впорався з керуванням, здійснив виїзд на зустрічну смугу руху, де допустив зіткнення з мотоциклом під керуванням 31-річного місцевого жителя, який їхав у зустрічному напрямку.

Водій двоколісника від отриманих травм загинув на місці дорожньо-транспортної пригоди.

Перевірка керманича автівки на стан сп’яніння показала, що він був п’яний. Допустима норма алкоголю в організмі чоловіка перевищувала майже у 12 разів.

Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Слідчі висунули фігуранту обвинувачення у порушенні правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння, якщо вони спричинили смерть потерпілого. Це правопорушення кваліфікується за частиною 3 статті 286-1 Кримінального кодексу України і карається позбавленням волі на строк до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами протягом десяти років.

Закінчивши досудове розслідування під процесуальним керівництвом Білгород-Дністровської окружної прокуратори, поліцейські скерували обвинувальний акт до суду.

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x