Дякуємо, що читаєте нас українською💪

З підпільного виробництва одягу на Одещині вилучили «брендовий» товар на 20 мільйонів гривень

0 коментарів 65556 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Бюро економічної безпеки на Одещині припинило підпільне виробництво одягу під виглядом всесвітньо відомих брендів. Товар на суму  20 млн грн було вилучено. Про це, посилаючись на БЕБ, повідомляє «Бессарабія INFORM».


Слідство встановило групу осіб, які налагодили незаконну діяльність цехів, складських приміщень та магазинів. Фігуранти справи незаконно використовували товарні знаки та фірмове найменування загальновідомих компаній.

В Одесі детективи БЕБ провели 9 обшуків, під час яких виявили два цехи з виробництва одягу, складське приміщення, де зберігалась контрафактна продукція, та два магазини з продажу підробки.

Окрім одягу, взуття та аксесуарів також вилучено мобільну й оргтехніку, промислове обладнання, документи. Орієнтовна вартість вилученого майна становить понад 20 млн грн.

«Наразі призначено проведення низки експертиз. Досудове розслідування за ч. 3 ст. 229 Кримінального кодексу України (незаконне використання знака для товарів і послуг, фірмового найменування, кваліфікованого зазначення походження товару) здійснюють детективи ТУ БЕБ в Одеській області. Оперативний супровід – співробітники Управління детективів із стратегічного захисту економіки ТУ БЕБ в Одеській області та  працівники Управління стратегічних розслідувань в Одеській області ДСР Національної поліції України. Процесуальне керівництво – прокурори Одеської обласної прокуратури», ─ йдеться у повідомленні БЕБ.

З підпільного виробництва одягу на Одещині вилучили «брендовий» товар на 20 мільйонів гривень

З підпільного виробництва одягу на Одещині вилучили «брендовий» товар на 20 мільйонів гривень

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x