Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Він до кінця був справжнім патріотом: Болградська громада простилася з прикордонником Сергієм Дачевим

0 коментарів 15741 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Сьогодні в Болградській громаді було оголошено День жалоби у зв’язку з похованням 39-річного мешканця Болграда, офіцером Державної прикордонної служби України Сергієм Дачевим, який загинув 6 вересня при виконанні бойового завдання на Харківському напрямку. На церемонії прощання з Захисником побувала кореспондентка «Бессарабії INFORM».


В батьківському будинку Сергія Дачева сьогодні з ранку було дуже багато людей. Окрім невтішних рідних загиблого, сюди не переставали йти люди з квітами, серед яких чимало у військовій формі, щоб вже назавжди проститися з ним.

Після відспівування полеглого Героя жалобна процесія вирушила на болградське кладовище – скрізь живий коридор, який утворили мешканці на знак великої пошани до захисника Сергія Дачева. Адже він віддав  за свободу України, де живуть його батьки, вдова, маленька донька.

«Він був справжнім патріотом. Як колись його мати, став військовим та залишився вірним присязі навіть після того, як на нашу землю прийшов «старший брат». Дуже тяжко усвідомлювати, що Сергія більше немає з нами. Вічна та світла пам’ять Герою», – з біллю у серці згадав керівник ГО «Болградська районна спілка ветеранів АТО» Іван Бодлєв.

«Я знав, що Сергій часто бував на межі життя та смерті. «Як вважаєш, що саме тебе врятувало в такі моменти?», – якось спитав я Сергія, з яким в мирні часи доводилося грати у футбол. Він тоді відповів мені: «Доля в мене така». Але на цей раз, на жаль, його Ангел-Охоронець не зміг врятувати. Боляче, сумно…Спи спокійно, брате», – зазначив у своєму прощальному слові заступник голови Болградської районної ради Володимир Романівський.

Від імені Болградської міської ради та Болградської громади щирі співчуття родичам, близьким Героя висловила керуюча справами Болградської міської ради Світлана Демирова.

«Сумуємо разом із вами, низько схиляємо голови у скорботі. Герої не вмирають, вони залишаються у наших серцях!», – сказала представниця Болградської міської ради.

З військовими почестями офіцера-прикордонника Сергія Дачева поховали на болградському кладовищі.

Вічна пам’ять і слава українському воїну!

Він до кінця був справжнім патріотом: Болградська громада простилася з прикордонником Сергієм Дачевим Він до кінця був справжнім патріотом: Болградська громада простилася з прикордонником Сергієм Дачевим Він до кінця був справжнім патріотом: Болградська громада простилася з прикордонником Сергієм Дачевим Він до кінця був справжнім патріотом: Болградська громада простилася з прикордонником Сергієм Дачевим Він до кінця був справжнім патріотом: Болградська громада простилася з прикордонником Сергієм Дачевим Він до кінця був справжнім патріотом: Болградська громада простилася з прикордонником Сергієм Дачевим Він до кінця був справжнім патріотом: Болградська громада простилася з прикордонником Сергієм Дачевим Він до кінця був справжнім патріотом: Болградська громада простилася з прикордонником Сергієм Дачевим Він до кінця був справжнім патріотом: Болградська громада простилася з прикордонником Сергієм Дачевим Він до кінця був справжнім патріотом: Болградська громада простилася з прикордонником Сергієм Дачевим Він до кінця був справжнім патріотом: Болградська громада простилася з прикордонником Сергієм Дачевим Він до кінця був справжнім патріотом: Болградська громада простилася з прикордонником Сергієм Дачевим Він до кінця був справжнім патріотом: Болградська громада простилася з прикордонником Сергієм Дачевим Він до кінця був справжнім патріотом: Болградська громада простилася з прикордонником Сергієм Дачевим Він до кінця був справжнім патріотом: Болградська громада простилася з прикордонником Сергієм Дачевим Він до кінця був справжнім патріотом: Болградська громада простилася з прикордонником Сергієм Дачевим Він до кінця був справжнім патріотом: Болградська громада простилася з прикордонником Сергієм Дачевим Він до кінця був справжнім патріотом: Болградська громада простилася з прикордонником Сергієм Дачевим Він до кінця був справжнім патріотом: Болградська громада простилася з прикордонником Сергієм Дачевим Він до кінця був справжнім патріотом: Болградська громада простилася з прикордонником Сергієм Дачевим Він до кінця був справжнім патріотом: Болградська громада простилася з прикордонником Сергієм Дачевим Він до кінця був справжнім патріотом: Болградська громада простилася з прикордонником Сергієм Дачевим Він до кінця був справжнім патріотом: Болградська громада простилася з прикордонником Сергієм Дачевим Він до кінця був справжнім патріотом: Болградська громада простилася з прикордонником Сергієм Дачевим Він до кінця був справжнім патріотом: Болградська громада простилася з прикордонником Сергієм Дачевим Він до кінця був справжнім патріотом: Болградська громада простилася з прикордонником Сергієм Дачевим Він до кінця був справжнім патріотом: Болградська громада простилася з прикордонником Сергієм Дачевим

 

 

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x