Дякуємо, що читаєте нас українською💪

В Ізмаїлі рашисти вбили трьох людей та знищили кілька будинків – власні подробиці

0 коментарів 26730 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Минулої ночі близько 2:30 рашисти розпочали атаку на Ізмаїл, внаслідок якої, як вже офіційно зазначено, загинуло троє людей. Голова Одеської ОВА повідомив також про одинадцятьох поранених. Що відомо наразі – у матеріалі “Бессарабії INFORM”.


“Пошкоджені приватні та багатоквартирні будинки, надвірні споруди, будівлі, автівки. Внаслідок атаки спалахнуло декілька пожеж, які оперативно ліквідували наші вогнеборці. Правоохоронці фіксують наслідки терористичного акту росіян. Людям надається вся необхідна допомога”, – зазначив Олег Кіпер та повідомив про загиблих та постраждалих.

“БІ” стало відомо, що відбулося влучання зокрема у будинок по вулиці С.Левченка (Ломоносова), внаслідок чого сталося його руйнування. Поранення отримали два чоловіки, їхній стан легкий. На цій же вулиці сталося ще одне влучання у приватний будинок, який зазнав серйозних руйнувань. Ушкодження отримали мешканці, зокрема трирічний хлопчик, дві дівчини 19 та 14 років, а також 44-річна жінка. Їх госпіталізовано.

Ще постраждало майно приватного будинку по цій же вулиці, де дрон впав у городі. Пошкоджено газову трубу, сталася пожежа. Потерпілих немає.

По вулиці Топольна також є влучання у двоповерховий квартирний будинок. Внаслідок цього виникла сильна пожежа, яка спровокувала сильне руйнування. У цьому будинку було виявлено труп 90-річної жінки.

Горіли, попередньо, й два будинки по вул. Придунайська (кол. Нахімова). Теж є часткове руйнування другого поверху. В одному з них виявили загиблого 73-річного чоловіка. В сусідніх будинках повилітали вікна.

Влучило і в житловий будинок по вулиці Добролюбова, внаслідок чого відбулося часткове руйнування, зокрема даху, вікон та вікон сусідніх будинків.

Ще один будинок постраждав по вул. Відродження. Є часткові руйнування.

На одному з об’єктів загинула також 69-річна жінка.

Серед постраждалих є тяжкі, середні та легкі випадки. Зокрема 24-річна дівчина отримала нейрогенний шок та тупу травму спини, її сестра – ЗЧМТ та струс головного мозку. Мешканка цього ж будинку – закритий перелом передпліччя, її чоловік – відкритий перелом руки та масивну кровотечу, 19-річний хлопець – травму живота. В інших загалом незначні струси мозку та осколкові пораненням кінцівок. Частину з постраждалих ушпиталили до лікарні.

Що цікаво, в основному удар рашистів прийшовся на мирне  населення. Особливих руйнувань критичної інфраструктури не зафіксовано.

В Ізмаїлі рашисти вбили трьох людей та знищили кілька будинків - власні подробиці

В Ізмаїлі рашисти вбили трьох людей та знищили кілька будинків - власні подробиці

В Ізмаїлі рашисти вбили трьох людей та знищили кілька будинків - власні подробиці

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x