Дякуємо, що читаєте нас українською💪

В Ізмаїлі чоловік через ревнощі жорстоко вбив друга дитинства

1 коментар 17091 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Мешканець Ізмаїла проведе за ґратами чотири роки і три місяці за жорстоке вбивство свого друга через ревнощі. Трагедія сталася 15 квітня під час посиденьок з розпиванням алкоголю. Про це «Бессарабії INFORM» стало відомо з вироку Ізмаїльського міськрайонного суду від 6 вересня поточного року.  


Згідно матеріалів кримінальної справи,  обвинувачений, перебуваючи у стані алкогольного сп`яніння в квартирі свого друга, в ході раптово виниклої сварки на ґрунті ревнощів та особистих неприязних стосунків наніс власникові оселі кухонним ножем не менше семи ударів в область тулубу, грудної клітки, обличчя, верхніх та нижніх кінцівок. Від отриманих тілесних ушкоджень чоловік помер на місці.

Обвинувачуваний під час судового засідання пояснив,  що в середині квітня він, друг та його співмешканка цілий день розпивали алкогольні напої.

Ближче до вечора співмешканка друга пішла спати в кімнату, а вони з потерпілим продовжували пити на кухні. На ґрунті ревнощів у них виник конфлікт, який переріс у обопільну бійку та боротьбу. Тоді обвинувачуваний взяв ніж та почав ним наносити хаотичні удари потерпілому. Куди саме він наносив удари, точно не пам`ятає, оскільки перебував у сильному стані алкогольного сп`яніння. Обвинувачуваний лише пам`ятає, як прикривав рану на грудній клітці другу своїми двома руками. Але потерпілий помер на місці, після чого чоловік викликав швидку допомогу та дочекався поліції.

Найцікавіше те, що, незважаючи на дружбу з дитинства та хороші відносини, обвинувачений пішов на вбивство. Проте він зізнався суду, до теперішнього часу не розуміє та не може усвідомити свій вчинок. Але обвинувачений погодився, що має понести покарання.

Суд врахував пом’якшувальні обставини (щире каяття та активне сприяння розкриттю кримінального правопорушення) та призначив ізмаїльцю покарання у вигляді чотирьох років та трьох місяців позбавлення волі. Строк покарання йому обчислюється з моменту його фактичного затримання та взяття під варту – з 15 квітня.

Окрім того, з обвинувачуваного стягнуть на користь держави документально підтверджені витрати на залучення експертів для проведення судових експертиз у сумі 14 тисяч 428,55 гривні.

Фото ілюстративне 

guest

1 Коментар
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Карим
Карим
5 дней назад

4 года за убийство? Страна идиотов.

1
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x