Дякуємо, що читаєте нас українською💪

У поліції прокоментували шокуююче вбивство, що сталося у Кілійській громаді

0 коментарів 19413 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Кілька днів тому в Кілійській громаді на Ізмаїльщині сталася подія, яка сколихнула місцеву спільноту. Як “БІ” уже повідомляла,  в одному з будинків, де мешкав 47-річний чоловік, виявили тіло зі слідами насильницької смерті. Воно було заховане в колодязі. Це жорстоке вбивство, здійснене під час застілля, завершилося арештом підозрюваного, який тепер може отримати до 15 років позбавлення волі. У поліції прокоментували ситуацію, повідомляє «Бессарабія INFORM».


Інцидент стався на подвір’ї будинку, де проживав загиблий, і де 39-річний правопорушник орендував кімнату. У той день у будинку зібралися гості на день народження одного з квартирантів. Місцева мешканка, яка також була присутня на святкуванні, помітила тіло чоловіка, накрите ковдрою, та звернулася до поліції.

Правоохоронці швидко прибули на місце події та почали обстеження території. За допомогою працівників ДСНС тіло було підняте з колодязя та направлене на судово-медичну експертизу для встановлення точної причини смерті.

Згідно з даними розслідування, під час святкування між господарем будинку та іменинником виник конфлікт. Вони вийшли на вулицю покурити, але між чоловіками розгорілася сварка, яка виявилася фатальною. За попередньою інформацією, підозрюваний схопив сокиру і завдав декілька ударів потерпілому, що призвело до його смерті. Після цього злочинець накрив тіло ковдрою і повернувся до гостей. Пізніше, коли всі розійшлися, він сховав тіло в колодязь і втік.

Поліції знадобилося менш як три години, щоб встановити місцеперебування втікача. Він переховувався у будинку знайомих, де і був затриманий. Підозрюваний визнав свою провину, пояснивши, що конфлікт виник через те, що загиблий намагався “повчати його життю”. Це і стало основною причиною емоційного вибуху, який завершився трагічним наслідком.

Фігуранту повідомили про підозру у вчиненні умисного вбивства, що підпадає під статтю 115 Кримінального кодексу України. За цей злочин йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років. Суд обрав йому запобіжний захід ─ тримання під вартою на час слідства.

Наразі слідчі дії тривають під процесуальним керівництвом Ізмаїльської окружної прокуратури. Докази, зокрема сокира та інші вилучені речі, спрямовані на експертні дослідження, які допоможуть підтвердити або спростувати провину підозрюваного.

У поліції прокоментували шокуююче вбивство, що сталося у Кілійській громаді

У поліції прокоментували шокуююче вбивство, що сталося у Кілійській громаді

У поліції прокоментували шокуююче вбивство, що сталося у Кілійській громаді

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x