Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Одесит, який вкрав велосипед у малолітньої дівчини, отримав вирок суду

0 коментарів 6615 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


У червні 41-річний житель Одеси скоїв крадіжку. Гуляючи містом Чорноморськ, він побачив біля входу в магазин спортивний велосипед, який належав 9-річній дівчинці. Недовго думаючи, зловмисник пошкодив захисний ланцюг на двоколіснику і поїхав на ньому геть. Тепер найближчі роки одесит проведе за ґратами. Про це, посилаючись на ГУНП в Одеській області, повідомляє «Бессарабія INFORM».


Під час події дитина скуповувалась з мамою в крамниці. Виявивши відсутність велосипеда, жінка сповістила про подію поліцію. Загальна сума заподіяного родині збитку склала майже 10 тисяч гривень.

Поліцейські оперативно встановили та розшукали правопорушника. Він відбув у місцях позбавлення волі п’ять з половиною років за грабіж та розбій. Викрадений велосипед чоловік продав перехожому, а виручені кошти витратив.

Матеріали відносно чоловіка суд уже розглянув, визнав його винним у крадіжці і призначив покарання у вигляді п’яти років позбавлення волі. Також суд зобов’язав засудженого відшкодувати завдану потерпілій майнову шкоду.

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x