Дякуємо, що читаєте нас українською💪

В Ізмаїлі неадекват пошкодив автівку та обікрав магазин, розмахуючи ножем біля церкви

0 коментарів 14904 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Декілька днів тому  вранці на пульт диспетчера охоронної фірми в Ізмаїлі надійшов виклик про те, що невідомий чоловік добряче перелякав відвідувачів Свято-Іллінського храму. Через півтори хвилини два екіпажі груп швидкого реагування вже прибули на місце, а ще через хвилину приїхав третій екіпаж, і розпочалися заходи з пошуку та затримання злочинця, оскільки він уже встиг утекти. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на компанію “Охорона Комплекс Придунав’є”. 


Як повідомили свідки і працівники храму, чоловік ходив поблизу церкви з ножем у руках, а потім пошкодив автомобіль, припаркований на стоянці, пробивши ножем капот у кількох місцях. Після цього невідомий втік.

Під час оперативних заходів «по гарячих слідах» співробітники охоронного підприємства з’ясували, що він заходив до одного з магазинів, де, погрожуючи ножем продавцю, забрав пляшку горілки і також зник. Цього громадянина вдалося знайти біля консервного заводу на вулиці Придунайській. При ньому був великий кухонний ніж.

Під час затримання він поводився неадекватно і намагався вступити у бійку, але швидко заспокоївся і здався. Після цього співробітники охоронної фірми викликали поліцію і передали порушника правоохоронним органам.

 В Ізмаїлі неадекват пошкодив автівку та обікрав магазин, розмахуючи ножем біля церкви
guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x