Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Сьогодні на Олімпіаді виступить борець з Болградського району Василь Михайлов

0 коментарів 36801 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Сьогодні, 8 серпня, усім поціновувачам спортивного напрямку боротьби варто запастись попкорном, адже на олімпійському килимі в Парижі буде боротись за перемогу відомий в Бессарабії борець вільного стилю Василь Михайлов (тренери – Магамед Магдієв, Нарек Будагян). Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Національний олімпійський комітет України.


Як зазначено в повідомленні комітету, Василь виступить останнім із одеської олімпійської сімки, яка брала участь в Іграх-2024. Він виступить в категорії до 86 кг. В перший день змагань на арені “Champ de Mars” спортсмени боротимуться за вихід у фінал, в другий – відбудуться втішні і медальні сутички.

Цікаво, що в разі програшу майбутньому фіналісту, навіть в першому раунді, борець отримає право участі у втішних змаганнях за право поборотися за бронзові нагороди з тими, хто поступився у півфіналі, тобто все проходить за звичною для міжнародних змагань в боротьбі схемою. У підсумку відбудуться два «бронзових» поєдинки.

Щодо Василя Михайлова, то в 1/8 фіналу він зустрінеться із чемпіоном Європи, срібним призером цьогорічного чемпіонату Європи (лютий, Бухарест) спортсменом із Сан-Марино Майлсом Наземом Аміне.

Саме цьому спортсмену Василь поступився в 1/4 фіналу Євро, причому з рахунком 2:9. В разі виграшу борець з Одеської області вийде на килим проти Османа Нурмагомедова. З цим спортсменом теж, на жаль, остання сутичка завершилася не на користь бессарабця: у фіналі європейської олімпійської кваліфікації він поступився з рахунком 1:3.

Перша сутичка Василя відбудеться сьомою за рахунком на килимі С, де змагання розпочнуться о 12.00. Він виступатиме приблизно о 12.54. Чвертьфінальні сутички стартують о 13.50, на тому ж килимі. Півфінал – вже у вечірній програмі.

Сьогодні на Олімпіаді виступить борець з Болградського району Василь Михайлов

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x