Борець з Болградщини Василь Михайлов виступить на Чемпіонаті Європи

0 коментарів 11691 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Уродженець Тарутине Болградського району, переможець тогорічного Євро 29-річний Василь Михайлов вперше в кар’єрі виступить на чемпіонаті Європи в категорії «до 86 кг», повідомляє «Бессарабія INFORM» з посиланням на відділення Національного олімпійського комітету України в Одеській області.


Саме в категорії «до 86 кг» наш титулований земляк став переможцем турніру «Ібрагім Мустафа» у лютому минулого року. Але основні успіхи Василя пов’язані з виступом в неолімпійській категорії «до 79 кг»: він став чемпіоном Європи-2023 і бронзовим призером Євро-2020, а також двічі був бронзовим призером чемпіонату світу (2022, 2023). До того ж, Василь був учасником Олімпійських ігор-2020, де виступав в категорії «до 74 кг».

Жеребкування турнірної сітки в категорії «до 86 кг» відбудеться 15 лютого, а безпосередньо змагання – 17-18 лютого.

Разом з іншим борцем Владленом Козлюком Василь Михайлов представлятиме Одеську обласну організацію ФСТ «Динамо» України.

Відзначається, що на цей чемпіонат Європи допущені нейтральні атлети – спортсмени, які представляють країни-агресори (росію і білорусь). І у Василя така зустріч більш вірогідна, оскільки в його категорії два «нейтрала».

Також і Владлен Козлюк, і Василь Михайлов завоювали право взяти участь у відборі на Олімпійські ігри-2024: європейському (04-07.04, Баку) і світовому (09-12.05, Стамбул). В обох турнірах на кону буде по дві путівки на Олімпіаду-2024.

Нагадаємо, тарутинець Василь Михайлов став амбасадором Всеукраїнських шкільних ліг «Пліч-о-пліч».

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x