Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Керівники благодійної організації бессарабських німців ErmstalHilft відвідали Тарутинську громаду

0 коментарів 11988 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Вчора, 7 серпня, у Тарутинській громаді з дружнім візитом перебували  керівники благодійної організації Бессарабських німців ErmstalHilft Симон Новотні та Мартин Зальцер. Вони зустрілися із селищним головою Савою Чернєвим та обговорили ряд актуальних питань. Про це повідомляє «Бессарабія INFORM», посилаючись на Болградську РВА.


У зустрічі також взяли участь начальник Болградського районного управління ГУ ДСНС України в Одеській області Борис Міхальчан, менеджер проєкту «Action Medeor» і «IBC» (Туреччина) в Республіці Молдова та Україні Альона Курдогло, заступник селищного голови Олена Сілоч.

У період воєнного стану в Україні громада отримала від німецької БО суттєву підтримку. Зокрема, у вигляді гуманітарної допомоги та генераторів. Сторони під час спілкування домовились про подальшу співпрацю між Тарутинською громадою та благодійною організацією ErmstalHilft.

Окрема увага була приділена питанням пожежної безпеки, ліквідації надзвичайних ситуацій, які є дуже важливими у теперішній час, та подальшої підтримки громади і підрозділу ДСНС з боку німецьких партнерів у цьому напрямку.

Нагадаємо, БІ уже розповідала про спільні проєкти разом із зазначеною благодійною організацією.

Керівники благодійної організації бессарабських німців ErmstalHilft відвідали Тарутинську громаду

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x