Дякуємо, що читаєте нас українською💪

З чим на Ізмаїльщині пов’язані довготривалі відключення світла

1 коментар 96363 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Від вчора мешканці Ізмаїльського району відчули, що тривалість стабілізаційних відключень електроенергії стала значно більшою. Наразі всі стурбовані цими змінами, оскільки це впливає на всі сфери нашого життя. Але з цією проблемою бореться вся країна. В Ізмаїльській районній військовій адміністрації пояснили, з чим пов’язана така довготривала відсутність світла в побутових абонентів, передає “Бессарабія INFORM”.


Оновлені графіки стабілізаційних відключень електроенергії пов’язані з аномальною спекою в Україні та Європі. За прогнозом, її споживання досягло максимальної позначки та суттєво перевищує можливості українських електростанцій для його покриття. Значний дефіцит енергії в енергосистемі України – результат російських масованих атак, які ворог здійснив з початку року на об’єкти енергетики. Внаслідок цього країна втратила 9 ГВт виробничої потужності українських електростанцій.

Для компенсації дефіциту енергії в системі застосовують стабілізаційні відключення.

З інформацією щодо графіків відключень можна ознайомитися на сайтах обленерго або на їхніх сторінках у соцмережах.

Енергетики працюють 24/7 над відновленням та поверненням обладнання в роботу.

«Ізмаїльська районна військова адміністрація звертається до громадян з проханням віднестися до ситуації з розумінням. Ми живемо всі в одній країні та маємо розуміти та підтримувати один одного», – звернулися до мешканців Ізмаїльщини керівництво РВА.

guest

1 Коментар
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
,,
,,
1 месяц назад

В
Я

1
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x