В Ізмаїльському районі все ще триває ремонт моста через канал “Кофа”

0 коментарів 20061 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Днями перший заступник голови Ізмаїльської районної державної адміністрації Сергій Проданов разом із в.о. начальниці відділу інфраструктури, містобудування та архітектури, житлово-комунального господарства Ізмаїльської РДА Іриною Георгієвою здійснив робочу поїздку до Вилківської міської об’єднаної територіальної громади. Серед різноманітних тем для розгляду особлива увага була приділена ходу ремонтних робіт на ділянці Ізмаїл – міст через канал «Кофа» (Т-16-07 Ізмаїл – Кілія – Вилкове, км 0 – 37). Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Ізмаїльську РДА.


Відомо, що станом на сьогодні вже проведено роботи з демонтажу старої конструкції мосту, виконано влаштування шпунтового огородження опор, що будуються, монтажний майданчик для підіймального крана, яким буде проводитися монтаж балок прогонової будови, а також влаштовано тимчасовий об’їзд ділянки.

Попереду – роботи з комплексного відновлення транспортно-експлуатаційних характеристик, влаштування нового дорожнього одягу проїзної частини на мосту, на підходах та з’їздах, влаштування споруд водовідведення, сепараторів, укріплення узбіччя.

Закінчити ремонтні роботи планується до кінця 2024 року.

В Ізмаїльському районі все ще триває ремонт моста через канал "Кофа"

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x