Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Учасниця «Ліги сміху» та культорганізатор з Болграда Тетяна Жужукова має намір поставити мюзикл: оголошено кастинг на участь у масштабному шоу

0 коментарів 25758 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Днями на просторах соцмереж з’явилося оголошення про кастинг на участь у мюзиклі «LIBERTY», сценаристом та режисеркою якого виступила переселенка з міста Бердянськ, учасниця ТБ-шоу «Ліга сміху», завідувачка культмасового відділу Центру культури та дозвілля Болградської міської ради та неодноразова героїня статей «Бессарабії INFORM» Тетяна Жужукова. Про що це шоу і хто може стати його частиною, «БІ» дізналася у постановниці.


«Мюзикл «LIBERTY» – це новий подих, нове бачення та нова історія! Робота, яка так і не побачила світ через війну, але раді наголосити що ми відновлюємо роботу над ним», – зазначила Тетяна.

Як розповідала ця молода талановита жінка «БІ» ще у грудні минулого року, прем’єра її шоу повинна була відбутися 25 лютого 2022 року у її рідному приморському Бердянську. Але за день до цього в Україні розпочалася повномасштабна війна, а сам Бердянськ один з перших було окуповано російськими загарбниками.

Тоді ж, в розмові з журналісткою «БІ» Тетяна Жужукова, на той час вже працівниця Центру культури та дозвілля Болградської міської ради, з усією серйозністю запевнила, що має намір все ж таки тут, в Болграді, поставити свій мюзикл «LIBERTY ». Адже це її мрія. І для її здійснення Тетяна навіть уже переклала всі написані раніше тексти з російської на українську.

Нагадаємо, поставити цю музично-хореографічну постановку Тетяну наштовхнула, за її визнанням, її ворожість до радянського виховання, яке, на її думку, пригнічувало особистості молодих людей. Адже вони мали вибудовувати своє життя, дотримуючись загальної шаблонності тієї епохи: «як батько чи мати скаже».

«Так було покалічено чимало душ, і без війни. Хто повставав проти диктаторського виховання, ставали ізгоями суспільства. Але не менше пропало й тих, хто пішов за настановами батьків у виборі майбутньої професії, відмовившись від свого істинного «я». Такі люди, навіть якщо й досягали кар’єрних висот, у душі залишалися глибоко нещасними, бо невільними. І, на жаль, серед них чимало було тих, хто це нещастя топив або в алкоголі, або пригнічував за допомогою інших згубних засобів. Адже LIBERTY – це саме свобода, яку має забезпечувати нам наша держава. Це ті свободи, які прописані у наших законах: свобода слова, релігії, масової інформації, на працю тощо», – пояснювала основне посилання свого твору Тетяна Жужукова.

«Я все одно поставлю своє «LIBERTY», а наші захисники обов’язково повернуть нам нашу свободу», – запевняла незламна режисерка.

З того часу Тетяна не тільки переклала тексти пісень мюзиклу, а й знайшла хореографа – уродженку Болграда, нині студентку Київського національного університету культури та мистецтв Злату Алачеву.

“Я вдячна Златі за те, що вона погодилася мені допомогти та поставити танці на основі концепції першого хореографа мюзиклу з Бердянська – Дар’ї Онищенко. Я також вдячна КЗ «Центр культури та дозвілля» Болградської міської ради за підтримку реалізації моєї творчої ідеї, яка повинна стати масштабним шоу за участю вокальних, хореографічних та акторських талантів», – підкреслила Тетяна

Тож, якщо ви бажаєте стати частиною магічного поєднання музики, танцю, театральної драми та візуального мистецтва, яскравої форми вистави, де кожна нота, кожен крок, кожне слово відіграють свою роль у створенні неповторної атмосфери, приходьте на кастинг для відтворення неймовірної історії.

Зазначимо, до кастингу приймаються учасники від 15 років.

Для участі звертайтесь особисто до режисерки-постановниці Тетяни Жужукової у Facebook та за телефоном 066 23 73 251

Учасниця «Ліги сміху» та культорганізатор з Болграда Тетяна Жужукова має намір поставити мюзикл: оголошено кастинг на участь у масштабному шоу
Перша афіша мюзиклу “LIBERTY”, прем’єра якого так, на жаль, не відбулась у Бердянську 25.02.2022 через війну в Україні

Фото та відео Тетяни Жужукової

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x